Boston Celtics har bygget en rig historie med at spille. Celtics bør være en mere sammenhængende enhed end nogensinde før. Popovich har en chance for at have en positiv indflydelse på de unge mænds karriere. Walker, Jaylen Brown og Jayson Tatum spiller masser af minutter sammen, det betyder, at alle får minutter sammen på den anden enhed. Walker bar sin nba trøjer og producerede 25 point pr kamp sidste sæson. Holdets kerne er ved at få et forspring på næste sæson.

Kemba Walker nyder allerede at spille omkring sine unge holdkammerater. Han skal have Boston Celtics trøjer på åbning aften i oktober. Han bringer helt klart scoringer til holdet og bringer en ny holdning og intensitet til at vinde. Walker roste også sine holdkammerater, selvom han befandt sig i en situation, hvor han ikke behøver at være den største fyr. Men han er den mand, der letter fødslen af ​​en ny stjerne.

Boston Celtics vil være blandt favoritterne i den østlige konference, da stallen i centre er af høj karakter. Selvom det ikke er værd at opgive så mange muligheder for at sikre titlen, kan det at være en god ting for Celtics at få en ændring nu være. Dette er en god start, på trods af at de har flere handelsdygtige aktiver end de fleste hold. De skulle fokusere deres tid på at maksimere talentene for de to stjerner i den nye sæson.