Grækenland kom ind i torsdagens gruppe F-finale af verdensmesterskabet ved hjælp af Milwaukee Bucks 'Antetokounmpo-brødre. Giannis leverede en forestilling, der virkelig gjorde det til en rigtig spænding for Milwaukee Bucks fans. Han vandt til sidst 11-af-15. Thanasis blev belønnet for sin stærke første halvdel og sluttede med 10 point på 4-af-7 fra banen. Giannis scorede 24 hold-hold med 10 rebounds, seks assists og to steals. Det næste sammenstød for Antetokounmpo-brødrene er at møde Team USA.

Bortset fra Antetokounmpo-brødrene, deltog de to spillere af Bucks også i verdensmesterskabet. Men Brook Lopez og Khris Middleton havde blandet udflugter fra bænken. Kampen mellem Team USA og Grækenlands hold er en face-off mod Bucks holdkammerater. De vil ikke bære de samme Milwaukee Bucks trøjer på det tidspunkt. Milwaukee Bucks har lige afsløret deres giveaway-genstande for den kommende sæson 2019-2020. Inkl. Bobblehead ørepropper, et tørklæde, de tre hatte og en græsk-tema T-shirt er tilgængelige for fans.

En forlig på $ 400.000 blev tilbudt Bucks vagter Sterling Brown som en del af hans retssag mod byen fra hans ulovlige anholdelse i 2018. Retssagen hævder, at Brown blev uretmæssigt arresteret og officerer krænkede hans rettigheder, mens han ikke havde en nba trøjer på. Han håber at gøre noget for at ændre sig i byens politiafdeling. Nu har Brown 14 dage til at acceptere eller afvise forliget.